Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tapasztalatok

2011.09.05

Kertem Jezust hogy hasznaljon fel misszionarusnak es keszitettem ezt a weboldaltes elosszor nem nagyon szerettem volna elkuldeni barataimnak mert feltem hogy kicsufolnak.Mikor ezen toprengtem egyik baratom kuldott nekem egy ojan videot aminek a cime az hogy te mit tennel! es arrol szol,es arrol szol hogy egy delelott ket feketeruhas alak ment be az istentiszteletre es pisztoj volt a kezukben es ezt mondtak: aki jezusert kepes egy kojot ellviselni az majadjon ulve.a 2000 hivobol csak 20 maradt.Az egyik alak a predikatorra nezett es azt mondta: megszabaditottalak a kepmutatoktol mostmar kezdhetsz predikalni es elmentek.  erdekes hogy e-mailben minden vicces butasagok kepesek vagyunk elkuldeni akarkinek de ha jezusrol kene valamit elkuldeni jol megvalogatnank kinek kuldenenk nehogy csufoljanak.Mindenki mennyire hisz az ujsagoknak...de a biblianak ?a biblianak alig hisznek,azt mondjak az a regieknek iratott de nem igy van.Mindenkit erdekel hogy a masik mit mond rolad de az senkit nem erdekel hogy isten mit mond rolad?egy percbe sem tel,nem haboztam sokat...azonnal elkuldtem a weboldalt es ezt a videot mindenkinek.mikor a videot megneztem es elgondolkodtam azon hogy jezus a baratomon keresztul beszelt velem konnybe fulladt a szemem.nagyon jo erzes volt.Koszonom jezusnak ezt a csodalatos tapasztalatot.!   itt a link amin megnezgeted a videot:http://www.youtube.com/watch?v=_J0zF30VxuM  ugye mien elgondolkodtato?

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

mindenki

(en, 2011.09.09 22:33)

A munkád számít az Úrnak! (3) „Amit tesztek, jó lélekkel végezzétek úgy, mint az Úrnak, és nem úgy, mint az embereknek.” (Kolossé 3:23) Dr. Adrian Rogers mondta: „Isten átlagos embereket vesz kezébe, és erőt ad nekik, hogy rendkívüli dolgokat vigyenek véghez. Legyen az keréktárcsa felhelyezése… adatok begépelése… árokásás vagy akár mosogatás, »úgy dolgozzatok, mint az Úrnak…« (Kolossé 3:23 NLT). Áldott szombatot kivánok!
06:23 9/5 Hogyan tudunk jól várakozni? „Csak Istennél csendesül el lelkem, tőle kapok reménységet.” (Zsoltárok 62:6) Hogy megfelelő módon várakozzunk,három tulajdonság szükséges:1) alázat,2) bizalom: „Bízzál az Úrban teljes szívből, és ne a magad eszére támaszkodj!” (Példabeszédek

Nemetorszag Am ruhstein22

(Szilard, 2011.09.09 21:55)

Gratulalok es boldog vagyok es buszke vagyok rad es biztos vagyok benne hogy JEZUS is buszke rad es szeret teged.
Ugyanakkor elgondolkoztato hogy Jezus egeszen fiatal szemelyeket is felhasznal hogy tejessze a boldog Hirt hogy nemsokara vissza fog terni a foldre.
MIndenkinek ajanlom erdeklodjetek HASZNALJATOK KI MINDEN ALKALMAT ISMERJETEK MEG ISTENT,MERT A FOLD TORTENELME NEMSOKARA VEGETER ES AKKOR TOBBE MAR NEM LESSZ LEHETOSEG .
kIVANOM HOGY ISTEN ALDJA MEG A BATORSAGODAT VIVIENNE ES TEGYE ALDOTTA A MUNKADAT ES LEGYEN SZEP EREDMENYE.AZ IGAZI EREDMENYT CSAK MAJD OTT FENN FOGOD MEGTUDNI ,UGYHOGY NE SZOMORODJ EL MEGHA NEM IS JONNEK POZOTOV VISSZAJELZESEK,TE CSAK TEDD MEG A TOLED TELHETOT ISTEN IS MEGTESZI AZ OVET,

ENGEM SZEMELESEN NAGYON MEGHATOTT.

SOK SIKERT

Re: Nemetorszag Am ruhstein22

(vivienne, 2011.09.09 21:58)

koszi hogym megnezted az oldalt opuszi